ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιτυχημένη για την κυβέρνηση ήταν η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Μάζη.
«Θεωρώ ότι το τάιμινγκ της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα δεν ήταν καλό. Έπρεπε να γίνει λίγο αργότερα. Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι άλλο», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Μάζης.
Πρόσθεσε, όμως, ότι :
«Από εκεί και πέρα σε επίπεδο εξωτερικής εντύπωσης η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ανάβει λαμπάδες στον Ερντογάν.
»Έκανε τόσα λάθη, έφυγε τόσο πολύ από τον δυτικό διπλωματικό κοινωνικό πολιτισμό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στην Ευρώπη και την Αμερική».
























































