ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γεράι Αλβάρεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στη νέα μεγάλη δοκιμασία της υγείας του.
Ο 22χρονος αμυντικός της ισπανικής ομάδας διαγνώσθηκε, στις αρχές του καλοκαιριού, ξανά με καρκίνο στους όρχεις, υποβλήθηκε με επιτυχία σε θεραπεία και σήμερα είναι έτοιμος, πλέον, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.
Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 21 Μαΐου και είναι στην αποστολή της ομάδας των Βάσκων για το παιχνίδι με την Αλαβές.
Ο προπονητής των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, δήλωσε πως ο Αλβάρεθ βγήκε ξανά νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο και αναμένεται να του δώσει λίγα λεπτά συμμετοχής. Σημειώνεται πως ο 22χρονος στόπερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις το Δεκέμβριο του 2016, αλλά μετά από εξετάσεις που του έγιναν το καλοκαίρι χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπεία.























































