ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύνεκρο ναυάγιο σημειώθηκε ανοικτά των ακτών της Μαλαισίας, όπου βυθίστηκε υπερφορτωμένο πλοίο παρασύροντας στο θάνατο 66 ανθρώπους, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις αξιωματούχων.
Το πλοίο δεν ήταν κατάλληλο να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους ταξίδι και μετέφερε 97 μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά χαρτιά από την Ινδονησία. Μεταξύ των θυμάτων είναι γυναίκες και μικρά παιδιά.
«Το πλοίο ήταν παράνομο και όλοι οι επιβάτες ήταν Ινδονήσιοι», είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Μουχάμαντ Ζουρί, υπάλληλος της Υπηρεσίας Ναυτιλίας. Ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι 61 άνθρωποι εκ των επιβατών του πλοίου αγνοούνται, ωστόσο αργότερα διευκρίνισε πως μόνο 31 άνθρωποι είχαν διασωθεί.
Η υπηρεσία έχει στείλει ένα σκάφος στην περιοχή για την αναζήτηση επιζώντων, ενώ δύο ακόμα αναμένεται να φτάσουν σύντομα, δήλωσε ο Ζουρί.
Η εφημερίδα Malaysia Straits Times αναφέρει ότι το πλοίο βυθίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης περίπου 3 χιλιόμετρα από την παραθαλάσσια πόλη Μπάντινγκ, στα Στενά της Μάλακα.























































