ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κολομβία εξασφάλισε άνευ συγκλονιστικού απροόπτου τη συνέχεια της παραμονής της στο Μουντιάλ, καθώς νίκησε με 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στον 3ο όμιλου, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδος.
Η Κολομβία ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο Εθνικό στάδιο της Μπραζίλια με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο ανέβασε στροφές για να πετύχει το 1-0 64΄ με κεφαλιά του Ροντρίγκες σε εκτέλεση κόρνερ.
Έξι λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 2-0 από τον 21χρονο Χουάν Κιντέρο, που έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και πλάσαρε άψογα.
Οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού στη συνέχεια πίεσαν τους Κολομβιανούς και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, στο 73΄ με ωραία προσπάθεια του Ζερβίνιο.























































