Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί: Μπουγατσάν τώρα και σε… παγωτό

Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί: Μπουγατσάν τώρα και σε… παγωτό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πριν από μερικούς μήνες η γαστρονομική καινοτομία της Θεσσαλονίκης είχε το όνομα Μπουγατσάν.

Ήταν το πάντρεμα του κρουασάν με την θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα.

Μετά λοιπόν, το ζεστό κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας, ζάχαρη άχνη και κανέλα, η νέα μεγάλη εφεύρεση που παρουσιάζεται μέσα από το grekamag, είναι το παγωτό Μπουγατσάν.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την ιδέα, οι ιδιοκτήτες του Estrella στην Θεσσαλονίκη, το παγωτό μπουγατσάν είναι μπουγατσάν με την παγωμένη εκδοχή της κρέμας μπουγάτσας με κρέμα βανίλιας και το σερβίρουν είτε σε κύπελλο ως μπάλα παγωτού είτε μέσα στο κρουασάν.

Ο Κώστας Καπετανάκης μιλώντας στο grekamag αποκάλυψε ότι η ιδέα ανήκει στον γιο του: “H ιδέα ήταν του γιου μου. Με τις πρώτες ζέστες του άνοιξε η όρεξη για παγωτό και μου ζήτησε να φτιάξουμε ένα παγωτό με γεύση κρέμας μπουγάτσας. Ας πούμε πως του έκανα το χατίρι”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι στον Εύοσμο εξέτρεφε γάτες που προόριζε για τροφή

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Τα highlights του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Χιλιάδες σινεφίλ και αξέχαστες εμπειρίες στη μεγάλη γιορτή του σινεμά με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Νέο περιστατικό στα τρένα: Ακινητοποιήθηκε για δυο ώρες αμαξοστοιχία με 230 επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη αποθέωσε τον Κωστή Μαραβέγια – Μια ανεπανάληπτη βραδιά powered by ΟΠΑΠ στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr