ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πριν από μερικούς μήνες η γαστρονομική καινοτομία της Θεσσαλονίκης είχε το όνομα Μπουγατσάν.
Ήταν το πάντρεμα του κρουασάν με την θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα.
Μετά λοιπόν, το ζεστό κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας, ζάχαρη άχνη και κανέλα, η νέα μεγάλη εφεύρεση που παρουσιάζεται μέσα από το grekamag, είναι το παγωτό Μπουγατσάν.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την ιδέα, οι ιδιοκτήτες του Estrella στην Θεσσαλονίκη, το παγωτό μπουγατσάν είναι μπουγατσάν με την παγωμένη εκδοχή της κρέμας μπουγάτσας με κρέμα βανίλιας και το σερβίρουν είτε σε κύπελλο ως μπάλα παγωτού είτε μέσα στο κρουασάν.
Ο Κώστας Καπετανάκης μιλώντας στο grekamag αποκάλυψε ότι η ιδέα ανήκει στον γιο του: “H ιδέα ήταν του γιου μου. Με τις πρώτες ζέστες του άνοιξε η όρεξη για παγωτό και μου ζήτησε να φτιάξουμε ένα παγωτό με γεύση κρέμας μπουγάτσας. Ας πούμε πως του έκανα το χατίρι”.























































