ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποθέματα Πετρελαίου, Ενέργεια, Πετρέλαιο, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Χούτι (Σιίτες Αντάρτες Υεμένη),


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πύραυλο, που εκτόξευσαν σιίτες αντάρτες Χούτι αναχαίτισαν οι δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας, που έχουν επέμβει από το 2015 στον πόλεμο στην Υεμένη. Στόχος σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου της κρατικής σαουδαραβικής εταιρείας Aramco.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο πύραυλος, ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της νοτιοδυτικής σαουδαραβικής πόλης Τζιζάν, καταστράφηκε το βράδυ της Τετάρτης προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Δεν αναφέρθηκαν ωστόσο θύματα.
Με ανάρτησή της στο Twitter η Aramco διαβεβαίωσε ότι όλοι οι υπάλληλοί της είναι ασφαλείς και οι εγκαταστάσεις της λειτουργούν κανονικά.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι Χούτι, που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Υεμένης, εξαπέλυσαν μια πληθώρα πυραύλων εναντίον στόχων στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το Ριάντ, το οποίο και επισημαίνει ότι αναχαιτίστηκαν όλοι.























































