ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μύδρους κατά του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εξαπέλυσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ.
Με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, εναντίον του προεκλογικού αντιπάλου του AKP, για το γεγονός ότι το κόμμα των κεντροαριστερών κεμαλικών ακόμη δεν χρίσει τον υποψήφιο για τις κάλπες της 24ης Ιουνίου.
Ο Μπεκίρ Μποζντάγ υποστήριξε ότι είναι «τόσος πολιτικός όσο και πολιτικός φυγάς» για το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον υποψήφιο των προεδρικών εκλογών.
«Αυτή η αξιοθρήνητη κατάσταση της διοίκησης του CHP είναι μια πλήρης ανικανότητα» είπε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος και πρόσθεσε για τον αρχηγό της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Είναι εντελώς αποτυχημένος».























































