ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Ισραήλ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δυνατότητα διεύρυνσης της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας–Ισραήλ εξέτασαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (φωτο) και ο αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων του Ισραήλ, υποστράτηγος Yaacov Barak.
Ο Έλληνας Α/ΓΕΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ισραήλ, από τις 8 μέχρι τις 10 Μαΐου, μετά από επίσημη πρόσκληση του ομολόγου του.
Κατά την συνάντησή τους επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας, αλληλοεκτίμησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μεταξύ των αρχηγών του Στρατού Ξηράς της Ελλάδας και του Ισραήλ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δυο αρχηγοί συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως οι αλλαγές στη μορφή των χερσαίων δυνάμεων για την αντιμετώπιση σύγχρονων και μελλοντικών μορφών απειλών.
Επιπλέον διερεύνησαν τους τρόπους που μπορεί να διευρυνθεί η στρατιωτική συνεργασία σε διάφορους τομείς.
Τέλος, συζήτησαν για την ανταλλαγή επισκέψεων σπουδαστών και διοικητών σχολών για εκπαιδευτικές διαλέξεις σε σχολές Εφαρμογής Όπλων της Ελλάδας και του Ισραήλ.























































