ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο κανάλι προστίθεται στο τηλεοπτικό τοπίο – Πότε ξεκινά και ποιοι θα συμμετέχουν

Ποιο κανάλι προστίθεται στο τηλεοπτικό τοπίο – Πότε ξεκινά και ποιοι θα συμμετέχουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EXTRA 3, Νέο Κανάλι, Τηλεόραση,

Από Δευτέρα 4 Ιουνίου το κανάλι Extra του Φίλιππου Βρυώνη μετονομάζεται σε «Νέο Κανάλι» και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ξεκινά δυναμικά το πρόγραμμά του με ζωντανές εκπομπές.

Το «Νέο Κανάλι» στην πραγματικότητα πρόκειται για αλλαγή του λογότυπου του Extra και την αλλαγή του προγράμματός του.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ξεκινάει δυναμικά το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με ζωντανές εκπομπές που έρχονται να ανατρέψουν τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, αγαπημένοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες, πρόσωπα που γνωρίζουμε και αγαπήσαμε, αλλά και η νέα γενιά της τηλεόρασης που διεκδικεί επάξια τη δική της θέση στις οθόνες μας, θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα του ΝΕΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, δίνοντας στον τηλεθεατή την τηλεόραση που χρειάζεται!

Στον ενημερωτικό τομέα ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη, καθημερινά στις 11:00 και για ένα δίωρο, με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ θα φωτίζουν κάθε αθέατη πλευρά της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και αναλύσεις σε βάθος.

Την κοινωνική και ανθρώπινη αλλά πάντα αισιόδοξη πλευρά της ζωής θα μας μεταφέρουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15:00-18:30 οι «κρητικές» Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ και εδώ θα τα λέμε σίγουρα κάθε μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΡΤ: Στον «πάγο» η εκπομπή Σιαδήμα μετά τη ζωντανή εμφάνιση του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου

Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel

Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» – Η ανακοίνωση του καναλιού

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr