ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροδρόμιο, Αφγανιστάν, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ τους και ένας συνεργάτης του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Καμπούλ, και 107 τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε χθες Κυριακή στο διεθνές αεροδρόμιο λίγα λεπτά μετά την άφιξη του αντιπροέδρου του Αφγανιστάν Άμπντουλ Ρασίντ Ντόστουμ.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και όπως σχολίασε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, «ο απολογισμός ενδέχεται να αναθεωρηθεί προς τα πάνω».
Ο συνεργάτης του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) που έχασε τη ζωή του Μοχαμάντ Ακτάρ, 31 ετών, πατέρας τεσσάρων παιδιών, εργαζόταν από το 2007 στο AFP και είναι ο δεύτερος συνεργάτης του που σκοτώνεται σε διάστημα τριών ετών λόγω επίθεσης αυτοκτονίας.























































