ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία δεν έχει μοιραστεί το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της και αποδεικνύει την άγρια δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι εντός του προξενείου, τόνισε σήμερα Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου διαψεύδοντας σχετικές αναφορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το CNN Turk, ο Τούρκος υπουργός υπογράμμισε ότι η Άγκυρα έχει αποδείξεις και στοιχεία για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, τα οποία είναι προϊόν της δικής της έρευνας.
Το Ριάντ αρνείται μέχρι στιγμής οποιαδήποτε σχέση του βασιλείου με την εξαφάνιση του Κασόγκι.
Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα στον τουρκικό και στον διεθνή Τύπο επικαλούνται Τούρκους αξιωματούχους, σύμφωνα με τους οποίους ο Κασόγκι βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και στη συνέχεια η σορός του διαμελίστηκε.























































