ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Eμφύλιος» Σαλβίνι – εισαγγελέα για αστυνομική επιχείρηση που αποκάλυψε ο Ιταλός ΥΠ.ΕΣ.

«Eμφύλιος» Σαλβίνι – εισαγγελέα για αστυνομική επιχείρηση  που αποκάλυψε ο Ιταλός ΥΠ.ΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θεσμικό «εμφύλιο» μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι και του αρχιεισαγγελέα του Τορίνο προκάλεσε ανάρτηση του πρώτου στο Twitter, σχετικά με αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο Σαλβίνι ανακοίνωσε το πρωί ότι είχε μόλις ολοκληρωθεί επιχείρηση της αστυνομίας κατά μελών της νιγηριανής μαφίας, η οποία δρα στην βόρειο Ιταλία.

«Σαράντα εννέα μαφιόζοι οι οποίοι ευθύνονται για απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό, εμπρησμούς και επιθέσεις, συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες στο Παλέρμο της Σικελίας. Αλλά οι καλές ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ.

Αλλοι δεκαπέντε νιγηριανοί μαφιόζοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Τορίνο, και στην συνέχεια μπήκαν χειροπέδες σε οκτώ διακινητές ναρκωτικών (οι οποίοι ήταν παράτυποι μετανάστες ή είχαν άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους) στην πόλη Μπολοτσάνο. Ευχαριστώ τα όργανα της τάξης. Η ημέρα ξεκίνησε όμορφα!», έγραψε στο Twitter o υπουργός Εσωτερικών.

Ο αρχισεισαγγελέας του Τορίνο Αρμάντο Σπατάρο όμως παρενέβη και τον επέπληξε για την άμεση διάδοση της είδησης:

«Η είδηση δημοσιεύτηκε ενώ η επιχείρηση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη», εξήγησε με ανακοινωθέν του ο Σπατάρο. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα «ο υπουργός Εσωτερικών μελλοντικά να αποφύγει τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να πληροφορείται τουλάχιστον σχετικά με την κατάλληλη χρονική παράμετρο, ώστε να μην κινδυνεύσει να ζημιώσει το σύνολο των ερευνών».

Ο Ματέο Σαλβίνι, όμως, δεν δέχθηκε τις παρατηρήσεις του δικαστικού και ανταπάντησε άμεσα. «Είναι απαράδεκτο να λέει κανείς ότι ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να ζημιώσει τις έρευνες», έγραψε και πάλι στο Twitter. Σύμφωνα με τον γραμματέα της Λέγκα, τέλος, «αν ο αρχιεισαγγελέας του Τορίνο είναι κουρασμένος, μπορεί να αποσυρθεί από την δουλειά του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της Ευρώπης

Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες – «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι ο πυρήνας ισχύος του ελληνικού Στόλου στη νέα εποχή»

Ο Νίκος Δένδιας στη Ρώμη για τις φρεγάτες FREMM και την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ιταλίας

Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini – Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr