ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μαραθώνα, Μαραθώνας, Περιφέρεια Αττικής, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Ρένα Δούρου, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αυταπάρνηση και την ανιδιοτέλεια των αλλοδαπών ψαράδων που μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν πολλές ανθρώπινες ζωές το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττικής, στις 23 Ιουλίου, εξήρε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Περιφέρειας, με τους Ελ Χαΐμι Εμάντ, 50 ετών, Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ, 46 ετών και Τζέκα Γκάνι, 35 ετών, που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους καθώς και τον πρόεδρο Αλιέων Νέας Μάκρης, Γιάννη Αθηναίο.
«Με τις πράξεις και την ανιδιοτέλειά τους έδειξαν ότι οι αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης δεν είναι αφηρημένες έννοιες.
»Είναι οικουμενικές αξίες που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή πέρα από εθνοτικές, φυλετικές, θρησκευτικές, γλωσσικές ή άλλες διακρίσεις», τόνισε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής.
Στη συνάντηση μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας, Ερμίνα Κυπριανίδου καθώς και η εντεταλμένη για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, περιφερειακή σύμβουλος, Καλλιόπη Σταυροπούλου.
























































