ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για βομβιστική επίθεση με τη χρήση αυτοκινήτου παγιδευμένου με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών κοντά σε έναν αυστηρά φρουρούμενο τομέα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 90.
Η επίθεση είχε στόχο τον τομέα Green Village, όπου έχουν την έδρα τους πολλές ξένες εταιρείες και ανθρωπιστικές οργανώσεις, στο ανατολικό τμήμα της Καμπούλ.
Ο Ζαμπιουλάχ Μουτζάχιντ, εκπρόσωπος της ισλαμιστικής, εξτρεμιστικής οργάνωσης, υποστήριξε ότι οι τζιχαντιστές της σκότωσαν και τραυμάτισαν δεκάδες ξένους και Αφγανούς φρουρούς του τομέα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην επίθεση συμμετείχαν πέντε τζιχαντιστές, συμπεριλαμβανομένου του βομβιστή αυτοκτονίας που οδηγούσε το αυτοκίνητο-βόμβα.























































