Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενεζουέλα – Συλλήψεις τριών ατόμων για «συνωμοσία» με σκοπό την ανατροπή του Μαδούρο

Βενεζουέλα – Συλλήψεις τριών ατόμων για «συνωμοσία» με σκοπό την ανατροπή του Μαδούρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Κολομβία, Νικολάς Μαδούρο,

Τη σύλληψη τριών ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε συνωμοσία με σκοπό την ανατροπή του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών της Βενεζουέλας, Νέστορ Ρεβερόλ, μέσω Twitter, οι υπηρεσίες πληροφοριών «αποκάλυψαν ένα νέο συνωμοτικό σχέδιο», μέρος της προσπάθειας να γίνει πραξικόπημα στη χώρα.

Ο Ρεβερόλ κατηγόρησε τον Χούλιο Μπόρχες, εξόριστο πολιτικό της αντιπολίτευσης, ότι ενέχεται στη συνωμοσία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, δύο πρώην αξιωματικοί του στρατού συνελήφθησαν διότι συνεργάζονταν με «μια ομάδα εκτελεστών που μπήκε (στη Βενεζουέλα) από την Κολομβία και σχεδίαζε να διαπράξει στοχευμένες δολοφονίες πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών».

Ο ίδιος έκανε λόγο περί σύλληψης ενός συνταγματάρχη εν αποστρατεία που καταζητείτο για σχέδια επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Ο Μαδούρο κατηγορεί την κυβέρνηση του προέδρου Ιβάν Ντούκε στην Κολομβία ότι εκπαιδεύει μισθοφόρους σε συνεργασία με τις ΗΠΑ για να εξαπολύσουν επιθέσεις στη Βενεζουέλα. Η Μπογοτά έχει διαψεύσει την κατηγορία αυτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ και Βενεζουέλα θα επαναφέρουν τις «διπλωματικές σχέσεις» τους

Βενεζουέλα: Αμνηστία σε 379 πολιτικούς κρατούμενους

Ο Μερτς ζητά επανεκκίνηση με τις ΗΠΑ καθώς η παλαιά παγκόσμια τάξη καταρρέει

Ο Τραμπ αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα

Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr