Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Boeing που έστειλε στο θάνατο 157 ανθρώπους

Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Boeing που έστειλε στο θάνατο 157 ανθρώπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H νέα αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία που στοίχισε τη ζωή σε 157 ανθρώπους, όταν το Boeing 737 MAX 8 των Αιθιοπικών Αερογραμμών συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Πλέον, η ανεύρεση των μαύρων κουτιών προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής είναι αυτό που έχει απομείνει για να μαθευτεί όλη η αλήθεια.

Πρόκειται για τον καταγραφέα των συνομιλιών μεταξύ του πληρώματος στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, αλλά και τον καταγραφέα ψηφιακών δεδομένων πτήσης από τα διάφορα συστήματα του αεροσκάφους.

Αυτό που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ethiopian Airlines, ο πιλότος ανέφερε προβλήματα στην πτήση και ζήτησε άδεια να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα.

Πιλότος ήταν ο Yared Mulugeta, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Αιθιοπία και ήταν κενυατικής εθνικότητας.

Ο Yared Mulugeta είχε τουλάχιστον δώδεκα χρόνια εμπειρίας στο πιλοτήριο, ενώ το συγκεκριμένο αεροσκάφος το πιλόταρε από το 2018.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικές σελίδες της Αιθιοπίας, δούλευε ως πιλότος από το Νοέμβριο του 2007, ενώ στην Ethiopian Airlines εργαζόταν από το 2010.

Ο Yared Mulugeta είχε όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 8.000 ώρες πτήσεων και σύμφωνα με τους συναδέλφους του ήταν πολύ αξιόπιστος στη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απογειώθηκαν τα «Φτερά της Σιών» – Συναγερμός για επικείμενο πλήγμα στο Ιράν

Τουρκική δωρεά κυβερνητικού αεροσκάφους στην Αλβανία

Ο θάνατος Χαντάντ αποκαλύπτει πολιτικά ρήγματα και παραστρατιωτικές εντάσεις στη Δυτ. Λιβύη

Η συντριβή που «αποκεφάλισε» τη Λιβύη και εξέθεσε τον Ερντογάν

Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης – Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr