ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έδειραν Θεσσαλονικιό στα Εξάρχεια μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Έδειραν Θεσσαλονικιό στα Εξάρχεια μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση σε βάρος του, στην πλατεία Εξαρχείων, επειδή φορούσε μπλούζα που ανέγραφε τη φράση «Μαχητές της Μακεδονίας», κατήγγειλε ένας 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων μαζί με την σύζυγο του και το παιδί τους, όταν μια ομάδα τους πλησίασε και χωρίς να πειράξουν τους άλλους δύο, επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι.

Ο παθών μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Οι ανεγκέφαλοι τραμπούκοι των Εξαρχείων, που γρονθοκόπησαν την άλλη άποψη, προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά που σφετερίζονται.

Είναι τραμπούκοι και χουλιγκάνια. Ότι ο τραμπουκισμός τους έγινε με μάρτυρα τη σύζυγο και το παιδί του, απλά επιβεβαιώνει ότι αυτές οι συμμορίες δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία που χαρακτήριζε κάποτε τα Εξάρχεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Μια «ηλεκτρισμένη» Κυριακή στον Λυκαβηττό με το All Star Party του «Τhis is Athens City Festival» – Εκπλήξεις και μοναδική VIP εμπειρία από την Allwyn (βίντεο)

Χαμός στο Athens Street Food Festival – Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κέρασε τους foodies του φεστιβάλ

Οριστικό «λουκέτο» στο Notos galleries στη Σταδίου – Έξωση λόγω λήξης μισθωτικής σύμβασης

Ηλιούπολη – Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr