ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Ρωσία,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα πρέπει να διαχωρίσει τη θέση της από τα μέτρα της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία ζητά το ΚΚΕ από την κυβέρνηση με αφορμή το εμπάργκο που ανακοίνωσε η Ρωσία για τα αγροτικά προϊόντα που εισάγονται από Ευρώπη και ΗΠΑ.
Το ΚΚΕ όμως ζητά από την κυβέρνηση “να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών. Να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους αγρότες για πιθανές απώλειες στο εισόδημά τους από το εμπάργκο, σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους”.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΚΚΕ:
Συνέπεια της επέμβασης της ΕΕ και των ΗΠΑ στις εξελίξεις στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του σφοδρού ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία, είναι το εμπάργκο σε αγροτικά προϊόντα της ΕΕ, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν Έλληνες αγρότες, ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι.
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της από τα μέτρα της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία και να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών.
Να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους αγρότες για πιθανές απώλειες στο εισόδημά τους από το εμπάργκο, σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους.
Παραμένει ως διέξοδος για τους λαούς, η αποδέσμευση από την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος οδηγεί και τον ελληνικό λαό να πληρώνει για τα κέρδη, αλλά και για τους ανταγωνισμούς των επιχειρηματικών ομίλων.
























































