ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκαν την Κυριακή σκληρές μάχες στις περιοχές της Καμπανί στην Τζαμπάλ Αλ Ακράντ, στα βόρεια της επαρχίας της Λαοδίκειας στη βορειοδυτική Συρία, μεταξύ τζιχαντιστών και κυβερνητικών δυνάμεων, όπως μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με το παρατηρητήριο, οι κυβερνητικοί είχαν χάσει μέχρι εχθές 30 άνδρες και οι τζιχαντιστές 21.
Οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν διότι πολλοί τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι μάχες δίνονται στα ορεινά όρια μεταξύ της παραθαλάσσιας Λαοδίκειας, που ελέγχεται σχεδόν όλη από την κυβέρνηση, με την επαρχία της Ιντλίμπ -στα δυτικά της- που ελέγχεται σχεδόν όλη από τζιχαντιστικές οργανώσεις και φιλότουρκους μισθοφόρους ισλαμιστές.

Το Al Masdar News μετέδωσε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα ο συριακός στρατός να εξαπολύσει μεγάλη επίθεση για απελευθέρωση της Ιντλίμπ από τα νότια της επαρχίας.























































