ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρίν από λίγο μέσω twitter έδωσε στη δημοσιότητα την πρόσκληση που έλαβε από το Χάρβαρντ γράφοντας στο λογαριασμό του “Η πρόσκληση για την ομιλία μου στο Harvard από το European Club. Βάζω τέλος στην αγωνία όσων την περιμεναν..”.
Η ουσία είναι ότι ο υπουργός επιβεβαιώνει με την πρόσκληση που δημοσιοποίησε, όλα τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ότι τον κάλεσε το European club of Harvard Kennedy School και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του club Ιωάννης Τσούτσιας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σήμερα, τόσες ημέρες μετά, ο υπουργός Υγείας ασχολείται με την πρόσκληση του Χάρβαρντ, όταν έχει πάρει φωτιά το μέτωπο της υγείας με τις καταλήψεις των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ.
























































