ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής Ελληνοφρένεια απάντησαν στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το εξώδικο που τους έστειλε επειδή τον είπαν «ρουφιάνο».
Ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να πάρουν τίποτα πίσω και εμμένουν στην άποψη τους.
Συγκεκριμένα ανέφεραν από αέρος:
«Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι.
»Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του».
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε στείλει εξώδικο στους παραγωγούς επειδή τον είχαν αποκαλέσει «ρουφιάνο», μετά από υπόθεση στελέχους της ΚΝΕ ο οποίος συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και του οποίου το όνομα έδωσε στον αέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.























































