ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντ. Τραμπ συζήτησε με τον Σίνζο Άμπε για τη Βόρεια Κορέα

Ο Ντ. Τραμπ συζήτησε με τον Σίνζο Άμπε για τη Βόρεια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε χθες Σάββατο με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε για τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και το εμπόριο, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρωθυπουργός συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεχή επικοινωνία και τον στενό συντονισμό τους, ειδικά υπό το φως των πρόσφατων απειλητικών δηλώσεων που έκανε η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας», δήλωσε ο Τζαντ Ντίρι, εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

Η συνδιάλεξη των δύο ηγετών καταγράφεται την ώρα που εκφράζονται φόβοι ότι η Ουάσινγκτον και η Πιονγκγιάνγκ οδεύουν να μπουν ξανά σε τροχιά σύγκρουσης.

Η Βόρεια Κορέα να κατηγορεί την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ότι προσπαθεί απλά να παρατείνει τις διαπραγματεύσεις για την αποπυρηνικοποίηση ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Ο Τραμπ διαψεύδει ότι εξαντλούνται τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ

Τι συζήτησε ο Νίκος Δένδιας με την Υφυπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Άλισον Χούκερ

Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι αμερικανικές δυνάμεις είναι έτοιμες να πλήξουν εκ νέου το Ιράν ανά ανά πάσα στιγμή

Αντεπίθεση του Ιράν με πλήγματα σε αμερικανικούς στόχους – Νέες απειλές Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr