ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Δένδιας υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη και ρητή δήλωση της Ελλάδας για τον ρόλο της στην περιοχή. Αμήχανο παρακολουθεί το Βερολίνο, σε υστερία -ως συνήθως- η Άγκυρα.
Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, διανυκτέρευσε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος, στο οποίο είχε ιδιωτική συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με τον κ. Δένδια.
Πριν κλείσουν οι κάμερες κι αποχωρήσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για να συζητήσουν οι δυο άνδρες κατ’ ιδίαν, ο Νίκος Δένδιας δώρισε στον Λίβυο στρατάρχη ένα βιβλίο, με τον μεταφραστή του να του εξηγεί περί τίνος πρόκειται.
Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του LNA θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.
Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν πρόκειται για επίσημο ηγέτη κράτους.
























































