ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που η Ιταλία μετρά σχεδόν 400 κρούσματα και 12 νεκρούς, ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, της περιοχής που έχει πλήξει περισσότερο ο κοροναϊός, βάζει τον εαυτό του σε… καραντίνα.
Ο Ατίλιο Φοντάνα ανακοίνωσε ότι βάζει τον εαυτό του σε απομόνωση επειδή μια συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.
«Θα προσαρμοστώ κι εγώ στις οδηγίες του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της Ιταλίας και για δυο μήνες θα ζήσω σε ένα είδος αυτοπομόνωσης», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook o Φοντάνα, στέλεχος της ακροδεξιάς Λέγκας.
«Την Τετάρτη φορούσα συνεχώς μάσκα και θα συνεχίσω να το κάνω, ώστε αν τύχει να προκύψω θετικός, στο μεταξύ να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό», συνέχισε ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας.























































