Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέτσας: Η Τουρκία να διαλέξει το γήπεδο που οδηγεί στην έμπρακτη αποκλιμάκωση ή στις κυρώσεις

Πέτσας: Η Τουρκία να διαλέξει το γήπεδο που οδηγεί στην έμπρακτη αποκλιμάκωση ή στις κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν παρασυρόμαστε σε λεκτικές προκλήσεις, ούτε στην προσπάθεια στρατικοποίησης που επιχειρεί η Τουρκία», τόνισε ο το απόγευμα της Τρίτης ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το άνοιγμα των σχολείων κλήθηκε να σχολιάσει και τις τελευταίες εμπρηστικές δηλώσεις από την Τουρκία.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε: «Δεν παρασυρόμαστε σε λεκτικές προκλήσεις, ούτε στην προσπάθεια στρατικοποίησης που επιχειρεί η Τουρκία.

»Είμαστε προσηλωμένοι στο τρίπτυχο: Έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας, τους συμμάχους μας στο πλευρό μας και τη δύναμη να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Τόνισε επίσης ότι «η Τουρκία έχει μόνο ένα δρόμο. Είναι στη σέντρα και μπορεί να διαλέξει το γήπεδο που οδηγεί στην έμπρακτη αποκλιμάκωση ή το γήπεδο που οδηγεί στις κυρώσεις».

Επίσης ο κ. Πέτσας επισήμανε σχετικά με το θέμα των εξοπλισμών λέγοντας πως γι΄ αυτό αλλά και τη γενικότερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας θα αναφερθεί εκτενώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα είναι σαφής στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου από το βήμα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, αποφεύγοντας βεβαίως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό

Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα

Αμπντουλάχ Οτζαλάν: Ο πόλεμος στο Ιράν αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για την ειρηνευτική διαδικασία στην Τουρκία

Η Τουρκία ζητά άδεια από το Ιράν για τη διέλευση πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Τουρκία: Χακάν Φιντάν και Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκαν με τους τζιχαντιστές της Χαμάς στην Άγκυρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...