ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακιντζί: Ντροπή για τη δημοκρατία το σόου Ερντογάν-Τατάρ για την Αμμόχωστο

Ακιντζί: Ντροπή για τη δημοκρατία το σόου Ερντογάν-Τατάρ για την Αμμόχωστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ντροπή χαρακτηρίζει το «σόου» που έστησαν ο Ερντογάν με τον κατοχικό ψευδοπρωθυπουργό Τατάρ ο Μουσταφά Ακιντζί.

Σε γραπτή του δήλωση ο κατοχικός ηγέτης, αναφέρει ότι οι τελετές για το νερό και το άνοιγμα μέρους των Βαρωσίων έγιναν μόνο για να δώσουν πλεονέκτημα σε έναν από τους υποψηφίους (εννοεί τον Τατάρ) και αποτελούν μια άλλη διάσταση της παρέμβασης που έγινε στις «εκλογές».

Όπως σημείωσε, κάθε Τουρκοκύπριος γνωρίζει τον σκοπό τέτοιων ενεργειών, τέσσερις ημέρες πριν από τις «εκλογές».

Αναφορικά με το θέμα των Βαρωσίων, ο Ακιντζί ανέφερε ότι είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί όχι ως εμπόδιο στη λύση, αλλά να αξιοποιηθεί σαν γεγονός που θα συμβάλει σε αυτήν.

Τονίζει δε πως ενώ ο ΓΓ του ΟΗΕ προετοιμάζεται για μια άτυπη διάσκεψη μετά τις «εκλογές», η ενέργεια στα Βαρώσια είναι λανθασμένη και πιθανότατα θα φέρει τους Τουρκοκύπριους σε δύσκολη θέση στη διεθνή σκηνή.

Χαρακτήρισε εξαιρετικά λάθος το γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό θέμα, το οποίο εμπίπτει στην ευθύνη της «προεδρίας», χρησιμοποιήθηκε για προεκλογικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr