ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε ακόμη σε στάδιο πολέμου και ο βασικός επιτιθέμενος είναι η Ρωσική Ομοσπονδία» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ το Σάββατο.
Μιλώντας σε διάσκεψη Ουκρανών και Ευρωπαίων βουλευτών και επιχειρηματιών στο Κίεβο, εκτίμησε ότι στόχος του Βλάντιμιρ Πούτιν Βλάντιμιρ Πούτιν είναι να διαλύσει την Ουκρανία ως ανεξάρτητη χώρα και να ανασυστήσει την Σοβιετική Ένωση.
Ο κ. Γιατσένιουκ εκφράστηκε θετικά για τις νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ, τονίζοντας ότι αυτές αποτελούν σοβαρή απειλή για την ρωσική οικονομία.
«Ο Πούτιν θέλει μία ακόμη “παγωμένη διαμάχη” στην ανατολική Ουκρανία», ανέφερε ο Ουκρανός πρωθυπουργός. «Ο στόχος του είναι να πάρει ολόκληρη την Ουκρανία. Η Ρωσία είναι απειλή για την παγκόσμια έννομη τάξη και για την ασφάλεια ολόκληρης της Ευρώπης», υπογράμμισε.























































