ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από σήμερα έως την Τετάρτη εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια, χωρίς να αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.
Αναλυτικά, σήμερα Κυριακή, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.
Αύριο, Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
Την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.
Την Τετάρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.























































