ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έχοντας στο μυαλό του την περίφημη φράση του Φρανσουά Μιτεράν «πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων» ο Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάζεται να ρίξει στον προεκλογικό αγώνα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, την αλλαγή του ονόματος και του σήματος του κόμματος.
Έτσι, όπως δηλώνει στους συνεργάτες του αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξή του είναι αποφασισμένος να επιστρέψει το brand name ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και τον περίφημο πράσινο ήλιο.
«Αν εκλεγώ θα αλλάξει το όνομα του κόμματος, θα γίνει ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα είναι κίνημα αλλαγής.
»Έχουμε ένα πολύ ισχυρό όνομα, το οποίο δεν το πετάμε στα σκουπίδια.
»Εγώ θα κάνω το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο σήμα και ναι θα επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά όχι μόνος του.
»Δεν θα διώξουμε τους ανθρώπους που ήρθαν στο Κίνημα Αλλαγής, οι οποίοι ήταν ένα φως εκεί όταν άλλοι έφευγαν, είναι προστιθέμενη αξία.
»Μέχρι τώρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν υποσήμα, εγώ θα το κάνω κυρίαρχο σήμα».
























































