ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους στείλουμε πίσω στην εποχή του λίθου»
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 20 οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ που «δείχνει» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ
Εκτόξευση των αστροναυτών της αποστολής Artemis II της NASA προς τη Σελήνη: Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή μετά από δεκαετίες 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής για τον κορονοϊό, Βάνα Παπαευαγγέλου, έδωσε διευκρινίσεις για όσους έλαβαν νωρίτερα από το αναμενόμενο το SMS για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Παπαευαγγέλου, όσον αφορά τα άτομα με σοβαρή ανοσοκαταστολή, είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνουν την τρίτη δόση, ακόμα και τέσσερις εβδομάδες μετά τη δεύτερη.
Για τα άτομα με αυτοάνοσο
Για αυτούς που έλαβαν νωρίτερα το SMS για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, σημείωσε ότι αν το μήνυμα το δέχθηκε άτομο με με αυτοάνοσο και μάλιστα νεαρής ηλικίας, είναι χρήσιμο να συμβουλευτεί τον γιατρό του για περαιτέρω οδηγίες.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν είναι ανάγκη να βιαστούν, ωστόσο σημείωσε ότι η τρίτη δόση είναι συμπληρωματική και όχι αναμνηστική, κάτι που την καθιστά αναγκαία.























































