ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Γαλλία και Ελλάδα υπέγραψαν αμυντική συμφωνία, την οποία ερμηνεύουν ως πρώτο, τολμηρό βήμα προς την στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης», γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung με τίτλο «Ο Μακρόν προτίθεται να προστατεύσει την Ελλάδα από “επιθέσεις”».
Σε ανταπόκριση από το Παρίσι η γερμανική εφημερίδα παρατηρεί:
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο στην κοινή συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο των Ηλυσίων για συμφωνία πέρα και πάνω από υπάρχουσες δομές, όπως η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
»Ο Έλληνας πρωθυπουργός θύμισε “τις δύσκολες ώρες το καλοκαίρι του 2020” όταν μόνο η Γαλλία έσπευσε να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα.
»Στη διένεξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με αφορμή τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων το Παρίσι είχε αποστείλει τότε δύο φρεγάτες στην ανατολική Μεσόγειο.
»Σε ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις με την Τουρκία ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή εμπροσθοφυλακή σε μια περιοχή με ιδιαίτερη γεωστρατηγική και ενεργειακή σημασία για την ΕΕ»
























































