ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμικό Κράτος, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπινγκόλ, Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Μπινγκόλ της Τουρκίας σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ένοπλη επίθεση υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της τουρκικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί είναι ο υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας και ο αρχιεπιθεωρητής και ένας ακόμα αστυνομικός.
Δίχως να αναφέρεται μέχρι στιγμής ποιοι τους εκτέλεσαν, το πιθανότερο είναι ότι το χτύπημα έγινε από το PKK, το κομμουνιστικό κόμμα των Κούρδων που διεξάγει ανταρτοπόλεμο εδώ και 30 χρόνια.
Αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χουριέτ, αργά το βράδυ της Πέμπτης άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας αστυνομικών οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνα σε χώρο εργασίας που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της Μπινγκόλ, Αταλάι Ουρκέρ (Atalay Ürker) και οι άντρες του δέχτηκαν πυρά από αυτόματο όπλο. Ο υπαρχηγός της αστυνομίας, Ατίφ Σαχίν (Atıf Şahin) και δύο ακόμα αστυνομικοί σκοτώθηκαν ενώ ο Ουρκέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
Η Μπινγκόλ βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία και το ελληνικό της όνομα είναι Ρωμανούπολη προς τιμή του βυζαντινού αυτοκράτορα αρμενικής καταγωγής Ρωμανού Α΄ Λακαπηνού.
Το βράδυ της Πέμπτης, να αναφέρουμε εδώ, συμμορίες Γκρίζων Λύκων, Τούρκων ακροδεξιών, έχουν ξεχυθεί και σφάζουν Κούρδους. Η κατάσταση στην Τουρκία είναι εξαιρετικά κρίσιμη.























































