ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις θέσεις της Ελλάδας και την υποψηφιότητά της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη συνάντησή του με πρέσβεις χωρών της Λατικής Αμερικής και Καραϊβικής την Τρίτη.
Κατά τις συνομιλίες, εξετάσθηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων της χώρας μας με κράτη της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, ενώ επιβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, όπως ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Ο Νίκος Δένδιας, στη συνάντησή του με τους πρέσβεις της Γουατεμάλας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, του Ελ Σαλβαδόρ, του Ισημερινού, της Κολομβίας, της Κόστα Ρίκα, της Ονδούρας και της Παραγουάης, εξέφρασε επιθυμία να επισκεφθεί τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική στο άμεσο μέλλον.
























































