ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν το χωράει ο νους. Σύγχρονη «Μήδεια» στην Κυψέλη, δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της, το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.
Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία.
Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού.
Η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού το έπνιξε τo 2017 χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία.
Όπως έχει γίνει γνωστό σε άλλο σημείο έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.























































