ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε την κόρη της, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.
«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη.
»Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη.
»Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση.
»Η ίδια ακριβώς εικόνα», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Τέλος, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να «πέσει φως» και σε αυτές τις υποθέσεις.























































