Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική συνεννόηση και όχι συγκυριακή επικοινωνία

ΠΑΣΟΚ: Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική συνεννόηση και όχι συγκυριακή επικοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τουρκία,

«Τα εθνικά μας θέματα απαιτούν αντιμετώπιση με εθνική συνεννόηση και την χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής, έξω από όρους συγκυριακής επικοινωνίας», σημείωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

«Οι εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις με την έξοδο ερευνητικών σκαφών στο Αιγαίο, τις υπερπτήσεις και την προκλητική ρητορική εκ μέρους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκαλούν ανησυχία και υπενθυμίζουν τις ευθύνες όλων των συμμάχων απέναντι στη γείτονα», σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η Χαριλάου Τρικούπη, αναφερόμενη στην Τουρκία, τόνισε πως είναι η χώρα, «που καταπατά συστηματικά το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, εγκλωβισμένη στα αναθεωρητικά της σχέδια».

Γι’ αυτό, προσέθεσε, «δεν νοείται να “χαϊδεύεται” και να εξοπλίζεται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και το αμερικανικό Κογκρέσο πρέπει να εμποδίσει οποιαδήποτε πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία».

Όπως σημείωσε, «τα εθνικά μας θέματα απαιτούν αντιμετώπιση με εθνική συνεννόηση και την χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής, έξω από όρους συγκυριακής επικοινωνίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολιτική Γραμματεία: Αυτόνομο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με αντίπαλο δέος τη ΝΔ

Αγρότες από Σύνταγμα: Τα μπλόκα θα ξαναστηθούν εάν δεν λυθούν τα προβλήματά μας

Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Εκλογές τώρα – Ο Ερντογάν φοβάται την ήττα»

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...