Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός – Ενδείξεις για εμπλοκή και δεύτερου αστυνομικού

Σεπόλια-Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός – Ενδείξεις για εμπλοκή και δεύτερου αστυνομικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πειθαρχικό έλεγχο τίθεται αμέσως με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών και μαστροπέιας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, ήταν και ο αστυνομικός.

Στα μηνύματα που αντάλλαξε με τη 12χρονη δεν ανέφερε την ιδιότητα του, όμως οι Αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Στο μεταξύ υπάρχουν ενδείξεις από τις έρευνες ότι υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός που έχει στείλει δύο μηνύματα στη 12χρονη, αλλά ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι Αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για να διαπιστωθεί αν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται στη συνομιλία με την 12χρονη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr