ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 25χρονος τζιχαντιστής τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του δύο καναδούς στρατιώτες στο χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου μιας πόλης έξω από το Μόντρεαλ του Κεμπέκ, ανακοίνωσε η καναδική κυβέρνηση.
Ο άντρας, που όπως ανέφερε η καναδική κυβέρνηση, είχε ασπαστεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ,καταδιώχτηκε μετά την επίθεση και έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.
Η καναδική κυβέρνηση δεν έχει διευκρινίσει τι εννοεί με τον όρο “ριζοσπαστικοποίηση”, αλλά έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ορολογία και στο παρελθόν, για να χαρακτηρίσει τους Καναδούς που γίνονται υποστηρικτές των φανατικών ισλαμιστών, όπως οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους .
«Ο δράστης που χτύπησε με το αυτοκίνητό του τα δύο μέλη των καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι γνωστός στις ομοσπονδιακές αρχές, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας της Εθνικής Ασφάλειας» ανέφερε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού του Καναδά Στίβεν Χάρπερ.
Η κατάσταση της υγείας ενός από τους τραυματίες είναι κρίσιμη ενώ ο δεύτερος στρατιώτης είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος. Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν τη στιγμή της επίθεσης οι δυο στρατιώτες έφεραν τα διακριτικά της υπηρεσίας τους ή αν ήταν με πολιτική περιβολή.






















































