ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Ο Γκιγιόμ Τρισάρ εκλέχτηκε για δεύτερη φορά Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επέκταση της εισφοράς αλληλεγγύης για δύο χρόνια «κρύβει» η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές κατά τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πρώτο σχόλιο μετά την κατάθεσή της στην Βουλή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θοδωρής Δρίτσας εμφανίσθηκε μάλλον αρνητικός λέγοντας ότι η ρύθμιση «ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση» και «υπό την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση νόμου.
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της ρύθμισης εκτίμησε ότι «είναι πολύ πίσω από τις ανάγκες» και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα την Παρασκευή που θα συζητηθεί η σχετική τροπολογία.
Ακόμη ο Θ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι η επίμαχη ρύθμιση «προβλέπει συνέχιση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης για τα επόμενα 2 χρόνια».
























































