ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξία Μπακογιάννη, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κώστας Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη, Παρακολουθήσεις, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπό παρακολούθηση Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη. Το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρεία και στα τρία τηλέφωνα» αναφέρει το πρωτοσέλιδο, που δημοσίευσε στο Twitter ο εκδότης και δημοσιογράφος του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.
Όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο, κυριακάτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει ότι υπό παρακολούθηση από το Predator είχαν τεθεί και μέλη της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη και τα δύο της παιδιά, Αλεξία και Κώστας – που είναι και δήμαρχος Αθηναίων.
Το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρία στα τηλέφωνα και των τριών προαναφερθέντων, όπως αναφέρει η εφημερίδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η οικογένεια Μπακογιάννη μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές έθεσε υπό εξέταση τα τηλέφωνά της για τον τυχόν εντοπισμό του λογισμικού.
Οικογενειακές ιστορίες #Documento #υποκλοπές pic.twitter.com/gU5e7QYHNV
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) January 28, 2023
























































