ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμπλοκή μεταξύ δυο ομάδων νεαρών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην οδό Υπαπαντής στην Καλαμάτα, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο 20χρονοι καθώς και ένας 21χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ίσως και μαχαίρι.
Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι δυο πήραν εξιτήριο την Κυριακή 3/9 το πρωί και παραμένει εκεί για νοσηλεία ένας 20χρονος που φέρει τραύματα στο πρόσωπο, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.
Η Αστυνομία έχει συλλάβει τους 3 τραυματίες ενώ έχει παράλληλα ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Α.Δ. Μεσσηνίας, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι νεαροί σε αυτό το αιματηρό επεισόδιο.























































