ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ποδόσφαιρο,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής (22/9) πως η UEFA την ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα του Ιταλού ρέφερι, Σιμόνε Σότσα την προσεχή Δευτέρα (25/9), προκειμένου να τον ορίσει στο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.
Η Ομοσπονδία είχε τονίσει πως θα προχωρούσε τις διαδικασίες, όμως έπεσε πάνω στην… άρνηση του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, ο οποίος επέμενε στον ορισμό που είχε κάνει ο ίδιος, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο.
Παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία Ομοσπονδίας, Super League και όλων των μεγάλων ομάδων για ορισμό ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Η στάση του Μπένετ, ο οποίος ήταν ήδη… υπ’ ατμόν απ’ την Τετάρτη (20/09), επισπεύδει τις εξελίξεις για την απομάκρυνσή του.
Βάσει καταστατικού μόνο ο αρχιδιαιτητής μπορεί να αλλάξει τον διαιτητή ενός αγώνα κι απ’ την στιγμή που υπήρξε η «εμπλοκή» με τον Μπένετ, η ΕΠΟ συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής (22/09) συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το πρωί του Σαββάτου (23/09), προκειμένου να δρομολογηθεί η αποπομπή του Άγγλου αρχιδιαιτητή.























































