ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Νορβηγία οι φυλακές δεν είναι αποθήκες ψυχών, κάτεργα και κολαστήρια ανθρώπων. Στη Νορβηγία οι φυλακές είναι ξενοδοχειακού επιπέδου, γιατί στη Νορβηγία το σύστημα είναι σωφρονιστικό και όχι τιμωρητικό.
Οι υπερλούξ νορβηγικές φυλακές είναι το θέμα ντοκιμαντέρ, το οποίο τόλμησε το εξής. Πήρε έναν πρώην διευθυντή αμερικανικών φυλακών και τον έστειλε να επισκεφτεί τη φυλακή Χάλντεν στη Νορβηγία.
Τα “κελιά” (περί μοντέρνων διαμερισμάτων πρόκειται στην πραγματικότητα) περιέχουν κομφόρ όπως στούντιο ηχογράφησης με μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων, μεγάλη LCD τηλεόραση, κονσόλα ψηφιακών παιχνιδιών, υπολογιστές με σύνδεση στο διαδίκτυο και κανονικά μαχαιροπήρουνα και εργαλεία (που στις ΗΠΑ είναι απαγορευμένα δια ροπάλου, καθώς συνιστούν δυνητικά όπλα).
Ο Αμερικανός πρώην διευθυντής φυλακής Τζέιμς Κόνγουεϊ, με θητεία 38 χρόνων στις αμερικανικές φυλακές, έμεινε άναυδος με το πώς οι Νορβηγοί αντιλαμβάνονται στον σωφρονισμό.
Αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι και ο μοναδικός, αφού δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο με τέτοια φιλοσοφία περί φυλακών.
Δείτε το βίντεο για να δείτε ότι δεν υπερβάλλουμε:
Δείτε ακόμα ένα βίντεο για τη φυλακή Χάλντεν:























































