ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Βουλή των Ελλήνων, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Παρακολουθήσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίτημα για τη σύγκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αυτό το αίτημα βάσει του άρθρου 43Α του Κανονισμού της Βουλής, ζητώντας να κληθούν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη, καθώς και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αχιλλέας Ζήσης προκειμένου να ενημερώσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και για να δοθεί στα μέλη της Επιτροπής το σύνολο της δικογραφίας για την υπόθεση των υποκλοπών.
Το εν λόγω αίτημα έρχεται μετά από την απόφαση για αρχειοθέτηση της δικογραφίας.
Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν τα εξής έγγραφα:
-Το πολυσέλιδο (300 σελίδων) πόρισμα του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αχιλλέα Ζήση, ο οποίος διενήργησε την προκαταρτική εξέταση.
»-Τη σχετική διάταξη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου περί “αρχειοθέτησης της υπόθεσης”.
»-Τα πορίσματα των Ανεξάρτητων Αρχών και των άλλων φορέων, που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γεωργίας Αδειλίνη».
























































