ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συλλογική Δύση επιδιώκει να νικήσει στρατηγικά τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας το καθεστώς του Κιέβου ως «πολιορκητικό κριό», αλλά δεν θα τα καταφέρει, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον υπουργό Εξωτερικών του Κιργιστάν Ζενμπέκ Κουλουμπάγιεφ.
«Βλέπουμε μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση της χώρας μας με τη συλλογική Δύση που αποφάσισε για άλλη μια φορά να διεξάγει πόλεμο εναντίον μας και να προκαλέσει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία, ουσιαστικά χρησιμοποιώντας το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο ως κριό» ισχυρίστηκε ο Λαβρόφ.
«Η Δύση δεν έχει καταφέρει ποτέ κάτι τέτοιο – δεν θα το καταφέρει ούτε αυτή τη φορά», δήλωσε εμφατικά ο ανώτατος Ρώσος διπλωμάτης.
Η Δύση «πιθανώς αρχίζει να το καταλαβαίνει αυτό», σημείωσε ο Λαβρόφ.
Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα διεθνή κατάσταση, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε την ιδιαίτερη σημασία των στενών δεσμών με το Κιργιστάν σε όλους τους τομείς.























































