Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ελληνορθόδοξου Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ελληνορθόδοξου Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο «Χ» την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ανέφερε ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δρ. Ηλία Ουαράκ στην Αθήνα και σε συνέχεια της συνάντησής τους στον Λίβανο, υποδέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Δρ. Ηλία Ουαράκ, Πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ, που ιδρύθηκε από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Σημειώνεται ότι, οι Ελληνορθόδοξοι του Λιβάνου, μέρος των Ρωμιών της Αντιόχειας, απόγονοι Ελλήνων και Ρωμαίων, σήμερα αριθμούν σε 312.725 ανθρώπους.

Ο Ηλίας Λ. Ουαράκ γεννήθηκε στην Τρίπολη του Βορείου Λιβάνου το 1965. Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής το 1990 από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού και στη συνέχεια συνέχισε την εξειδίκευσή του στην Οφθαλμολογία, εντασσόμενος στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Χιούστον, όπου ολοκλήρωσε την υποειδίκευσή του σε Μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς, Καταρράκτη και Διαθλαστική Χειρουργική με Λέιζερ.

Υπήρξε ιδρυτής και Ιατρικός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Ματιών του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας του Λιβάνου από το 2000. Ο Δρ. Ουαράκ εξελέγη Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων

Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» – «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι την Ελλάδα!»

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...