ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Βρετανία, Δημόσια Τηλεόραση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ντόναλντ Τραμπ, Τηλεόραση,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το BBC ετοιμάζεται να ζητήσει επίσημα συγνώμη από τον Ντόναλντ Τραμπ για το επίμαχο ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Panorama», στο οποίο φαίνεται πως παραποιήθηκε ομιλία του Αμερικανού προέδρου στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021, όταν οπαδοί του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.
Οι δικηγόροι του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ήδη έχουν συντάξει την απολογητική επιστολή, σήμερα θα κάνουν την τελευταία επεξεργασία της και μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14/11, όπως λένε οι πληροφορίες που έρχονται στα δημοσιογραφικά γραφεία του Λονδίνου, θα την στείλουν στον πρόεδρο Τραμπ.
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι τελικά θα πράξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ από εκεί και πέρα, καθώς χθες εκπρόσωπός του χαρακτήρισε το BBC «αριστερή μηχανή προπαγάνδας» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω νομικές ενέργειες, ακόμη και αν ο βρετανικός οργανισμός ζητήσει συγγνώμη.























































