ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου: Προαναγγέλλει «μυστική» λύση εντός των επόμενων ημερών για την απειλή των drones στον ισραηλινό Βορρά
Δημοσκόπηση GPO: Η ΕΛΑΣ του Τσίπρα «βυθίζει» το ΠΑΣΟΚ - Στο 25% «κολλημένη» η ΝΔ
Καλαμάτα: Ο συζυγοκτόνος έστρεψε τα παιδιά εναντίον της μητέρας τους - «Εσύ φταις, μαμά»
Η Θεοπούλα «ξανάγινε ΕΛΑΣίτισσα» (βίντεο)
ΗΠΑ: Ο Ρούμπιο ξεκαθάρισε πως η Τουρκία δεν θα πάρει F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του στον πρώτο τελικό της Greek Basketball League και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 82-76 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και έγραψαν το 1-0 στη σειρά, η οποία μεταφέρεται στο Telekom Center Athens (5/6, 21:00).
Οι Πειραιώτες δεν είχαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, άφησαν εκτός εξάδας ξένων τους Νιλικίνα – Χολ, πήραν 20 πόντους από τον Εβάν Φουρνιέ και 16 από τον Σάσα Βεζένκοβ, έφτασαν στο αποτέλεσμα και έχουν τέσσερις ευκαιρίες για τα δύο αποτελέσματα που θα τους στέψουν και φέτος πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έπαιξε χωρίς τον Κώστα Σλούκα, οι Ερνανγκόμεθ – Φαρίντ έμειναν εκτός εξάδας ξένων και οι Κέντρικ Ναν – Τζέντι Όσμαν ήταν μαζί με τον Ντίνο Μήτογλου της τρίτης περιόδου αυτοί που ξεχώρισαν.
Κορυφαίος σε αξιολόγηση για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Εβάν Φουρνιέ με 20 πόντους.
Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τσέντι Όσμαν (23 πόντοι) και Κέντρικ Ναν (20 πόντοι).
Τα δεκάλεπτα: 21-17, 42-30, 62-58, 82-76























































