Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει τρομοκρατία και μεγάλα εγκλήματα

Πολιτική Αστρολογία: Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει τρομοκρατία και μεγάλα εγκλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον πέντε χρόνια θα μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα της πιο «καυτής» Ηλιακής Έκλειψης των τελευταίων δεκαετιών, τα οποία δεν προβλέπονται και ιδιαίτερα… ευοίωνα.

Η ηλιακή έκλειψη φαίνεται πως διαγράφει ζοφερό μέλλον για ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο και μεταξύ όσων αναμένεται να επιφέρει είναι η διάσπαση της ΟΝΕ και μια σειρά από εγκλήματα και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή!

«Αρχηγός» της έκλειψης που πραγματοποιείται στην 20ή μοίρα των Ιχθύων είναι ο Άρης, ο οποίος προκαλεί πολεμικές επιθέσεις και εκρηκτικές καταστάσεις σε πολιτικό, γεωπολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Η επιρροή της θα είναι έντονη και τα αποτελέσματά της θα τα βλέπουμε μέσα στην επόμενη πενταετία. Αποτελεί μία από τις πιο “περίεργες” εκλείψεις, κοντά στην εαρινή ισημερία, ενώ ευθυγραμμίζεται με τον σταθερό αστέρα Scheat που συνδέεται με ατυχήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα, πνιγμούς, αυτοκτονίες και δολοφονίες!

Θετική πλευρά

Η μόνη θετική πλευρά που μπορεί να έχει η Ηλιακή Έκλειψη της Παρασκευής 20 Μαρτίου θα σχετίζεται με την ψυχική υγεία. Θα επηρεάσει όμως μικρό ποσοστό ανθρώπων.

Η έκλειψη αυτή είναι ο δρόμος προς την απελευθέρωση της ψυχής, η οποία τόσο καιρό βαδίζει πάνω σε ένα ναρκοπέδιο αναζητώντας το φως.

Θα ανοίξει τους δρόμους να βρούμε τους εαυτούς μας, να γίνουμε οραματιστές.

Παράλληλα με την έκλειψη θα έχουμε και νέα Σελήνη στους Ιχθείς, η οποία ονομάζεται “Σούπερ Σελήνη”.

Ολο αυτό το αστρολογικό δρώμενο πραγματοποιείται μαζί με το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που ουσιαστικά φαίνεται να λήγει στις 28 Μαρτίου, με την επιρροή του να τελειώνει τον Απρίλιο του 2016.

Σε παρόμοια έκλειψη μεταξύ 1995-1998 είχαμε τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και την αλλαγή ηγεσίας σε ΠΑΣΟΚ με Κώστα Σημίτη και Νέα Δημοκρατία με Κώστα Καραμανλή.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σημάνει το τέλος ενός σημαντικού κύκλου ζωής και το ξεκίνημα ενός νέου.

Μεγάλα ονόματα της πολιτικής σκηνής θα σβήσουν από τον χάρτη της πολιτικής ιστορίας. Θα έχουμε μια αύξηση στα ποσοστά της εγκληματικότητας και θανάτους σημαντικών προσώπων.

Σκάνδαλα στην πολιτικοοικονομική και την κοινωνική ζωή σε Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ρωσία, Γαλλία, Αμερική. Μεγάλα εγκλήματα με τρομοκρατικά χτυπήματα στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, αλλά και πρόοδο της τεχνολογίας και της Ιατρικής.

Προβλέπονται διάσπαση της ΟΝΕ, αλλαγές συνόρων, παλίρροιες, τσουνάμι και ναυτικά ατυχήματα.

Αόριστες δεσμεύσεις και νέα μνημόνια θα φέρουν τα πάνω κάτω με την περίεργη ασάφεια άπατης που προκαλεί η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα.

Η έκλειψη αυτή θα δώσει μαθήματα ζωής για το μέλλον, ενώ θα επηρεάσει τους ανθρώπους με προσωπικούς πλανήτες από 24 έως 30 μοίρες στα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και από 0 έως 4 μοίρες στα παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως».

Πώς θα επηρεάσει το φυσικό φαινόμενο το κάθε ζώδιο όλο το επόμενο διάστημα

ΚΡΙΟΣ: Ο ένοχος

Ο Κριός θα εισπράξει τη μερίδα του λέοντος, αφού «διανύσει» προβληματικές καταστάσεις. Η πορεία του είναι αυτή της μοναξιάς. Η έκλειψη της Παρασκευής αντιπροσωπεύει για τον Κριό τα κρυμμένα ένοχα μυστικά, τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν τη ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ουράνιος ηγέτης

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα επιφέρει περίπλοκες καταστάσεις και δεσμεύσεις, ενώ θα χρειαστεί να δείξει προσοχή στις παγίδες. Σε προσωπικό επίπεδο το παρελθόν επανέρχεται, γι’ αυτό θα χρειαστεί να δώσει λύσεις. Συγκρούσεις με ομάδες συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αναθεώρηση

Η επαγγελματική και κοινωνική ζωή θα είναι ενεργή, ενώ είναι η ευκαιρία να ενταχθεί σε κοινωνικά σύνολα και να μοιραστεί τις ιδέες του, αφού έχει την ικανότητα να εμπνεύσει ανθρώπους. Ευκαιρίες καριέρας θα εμφανιστούν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες ευκαιρίες

Το επαγγελματικό χάρισμά του θα είναι σε έξαρση και θα αποκτήσει ευκαιρίες μέσω επαγγελματικών συναντήσεων. Αποκτά αυτοεκτίμηση και θα του δοθούν ευκαιρίες να αποδείξει το ταλέντο του. Θα λύσει προβλήματα που έως τώρα ήταν διαρκή, δύσκολα και σχεδόν άλυτα.

ΛΕΩΝ: Απελευθέρωση

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της απελευθέρωσης, της αποδέσμευσης και της ανακάλυψης των ορίων που μπορεί να φτάσει. Μπορεί να αποκτήσει τρομερές ευκαιρίες στα επαγγελματικά του. Πρέπει να αλλάξει και γι’ αυτό θα θυσιάσει την έως τώρα συνηθισμένη συμπεριφορά και σκέψη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αφύπνιση

Θα τον απασχολήσουν οικογενειακά, φιλικά, επαγγελματικά και θέματα υγείας περισσότερο από ποτέ. Μπορεί να χαθεί από φίλους ή συγγενείς, αλλά σίγουρα θα το κάνει προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό του και να πετύχει τους στόχους που έχτιζε τόσο καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Φεύγω ή μένω

Θα βρεθεί αντιμέτωπος με προκλήσεις στις πολύ στενές ανθρώπινες σχέσεις του και θα πρέπει να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του άμεσα. Δύο δρόμους θα έχει να επιλέξει: είτε να φύγει είτε να μείνει! Το να μείνει όμως προϋποθέτει δικό του περιορισμό, αυτοσυγκράτηση και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επούλωση πληγών

Η προσωπικότητά του σπαρταρά, η ενέργειά του σφύζει και η ρουτίνα του μετατρέπεται σε διασκεδαστική «θεατρική παράσταση». Εναλλακτικές μέθοδοι στη βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασής του θα τον απασχολήσουν. Αισθάνεται πως θέλει να βρει την ελευθερία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μυστική ζωή

Δεν πρέπει να μένει σε μεθόδους του παρελθόντος και να συγκρίνει καταστάσεις με το παρόν (ή να «τρέχει» στο μέλλον). Οι άνθρωποι που θα συναντήσει θα είναι τελείως διαφορετικοί απ’ όσους ήξερε έως τώρα και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί προς όφελός του αυτό το κοινωνικό άνοιγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Αλλάζω ζωή

Θα πρέπει να σκεφτεί τους όρους με τους οποίους θα υπογράψει τις νέες συμφωνίες που θα βρεθούν στον δρόμο του και να κατασταλάξει στο τι θέλει να κάνει επιτέλους στη ζωή του. Θα ξεκινήσει μια περίοδος κατάκτησης προσωπικών στόχων και σχεδίων και θα αφοσιωθεί σε αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κερδοφόρος

Το θάρρος ανέκαθεν του έλειπε, ενώ η αυτογνωσία είναι κάτι που συχνά ξεχνά. Πρέπει να αρχίσει να εμπιστεύεται το ένστικτό του και τις επιλογές του. Θα στραφεί καθαρά στα επαγγελματικά του και θα βρει αυτή την εσωτερική δύναμη που συχνά θάβει μέσα του.

ΙΧΘΥΣ: Εκρηκτική διαταραχή

Συνολικά θα παρατηρήσει μια στροφή προς καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες και παράλληλα θα απολαύσει τα αποτελέσματα των θυσιών που έκανε όλο αυτό τον καιρό. Δεν πρέπει να αφήσει δεύτερες σκέψεις να τον εμποδίσουν να πραγματοποιήσει σχέδια που κάνει ή θα κάνει.

Για προσωπικά ραντεβού με τη Σεμίραμις Παπανικολοπούλου καλέστε στο: 6946 507500

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την ολική έκλειψη Ηλίου

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr