Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2013

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα από τα ερωτήματα που έθεσε ο Ουσπένσκι (Ρώσος φιλόσοφος, που κινήθηκε κυρίως στους χώρους του μυστικισμού και της ψυχολογίας) στους μαθητές του ήταν το εξής: “Aν τα πράγματα απλά… συμβαίνουν, για ποιο λόγο εμφανίζονται συνδεδεμένα με τέτοιο τρόπο, σαν να υπάρχει μια σκοπιμότητα πίσω τους που τα καθοδηγεί;”. Κρατήστε το ερώτημα αυτό και πάμε να δούμε τη δραστηριότητα των πλανητών αυτή την εβδομάδα.

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Χαρακτηριστικό το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό! Ένας Ερμής που αναζητά κάτι διαφορετικό, κάτι που θα τον κάνει να ξεφύγει από τα όρια της συνήθειας και κλασικής σκέψης… Θέλει αλλαγή, θέλει νέους ορίζοντες, καινούργια πρόσωπα, καινούρια ενδιαφέροντα, κάτι που θα τον κάνει να αλλάξει τη μονοτονία της καθημερινότητας του!

Φεύγοντας από το Σκορπιό άφησε πίσω του τις υπαρξιακές του αγωνίες και αναζητήσεις, ακολουθώντας την ανάγκη του να διευρύνει τη σκέψη του, να την αφήσει να πετάξει πάνω σε καινούργια τοπία, να ασχοληθεί με καινούργιες αναζητήσεις, συχνά πιο φιλοσοφικές, προκειμένου να ανακαλύψει το επόμενο στάδιο, την διαφορετική πλευρά της ζωής, να αποκτήσει την εμπειρία που θα τον ολοκληρώσει, ακολουθώντας τις εσωτερικές του ανησυχίες!

Η ένωσή του με τον Ουρανό είναι το άνοιγμα των οριζόντων του σε έναν νέο κόσμο, πιο λαμπερό, πιο φωτεινό, που τις περισσότερες φορές γίνεται με έναν απροσδόκητα ξαφνικό και συχνά απότομο τρόπο, τον οποίο δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει ούτε και ο ίδιος, μια και η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη, γίνεται πάρα πολύ γρήγορα!

Όμως, ξαναγυρνώντας στο αρχικό μας ερώτημα… επειδή τα πράγματα δεν συμβαίνουν ποτέ χωρίς λόγο, εκείνο που χρειάζεται είναι να ανακαλύψουμε είναι τη σκοπιμότητα του κάθε γεγονότος ή της κάθε κατάστασης, που έρχεται τώρα στη ζωή μας… Γιατί πάντα, πίσω απ’ όλα υπάρχει σκοπιμότητα, απλά την καταλαβαίνουμε μετά! Ναι, είναι μια όψη εκπλήξεων, μια όψη που θα μας ανοίξει την πόρτα σε μια άλλη πραγματικότητα, πολύ περισσότερο πνευματική, ο Ερμής και ο Ουρανός έχουν συγγενικές ποιότητες και μπορούν να εισάγουν καινοτομίες τις οποίες δεν είχαμε καν φανταστεί… Να μας κάνουν να δούμε και να καταλάβουμε πράγματα και νοήματα, μέσα από εκείνα τα ξαφνικά γεγονότα, που αρκεί μια στιγμή για να αλλάξουν τη συνηθισμένη αρίθμησή της καθημερινότητάς μας! Και βέβαια, δημιουργούν μια έντονη επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία, απελευθέρωση από το κατεστημένο, από το παλιό, το φθαρμένο. Και φυσικά, να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε μια νέα ταυτότητα, που μόνο μέσα από τη γνώση και την κατανόηση του εαυτού μας μπορούμε να αποκτήσουμε!

Το τρίγωνο Δία-Κρόνου

Παράλληλα, την Παρασκευή έχουμε το τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Κρόνου. Εδώ, ο πλανήτης των ευκαιριών, της ανάπτυξης, της επέκτασης, συναντά τον αυστηρό κριτή του ζωδιακού, με σκοπό να θέσουν τις βάσεις, τους όρους και τα όρια, σε αυτούς που μεθοδεύουν τους στόχους και τους σκοπούς τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν στη σταθεροποίηση τους…

Είναι μια εβδομάδα που μπορούμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, τόσο έξω μας όσο και μέσα μας! Όμως, το μήνυμα που στέλνει ο Ερμής με τον Ουρανό κυρίως, είναι πολύ συγκεκριμένο και θα το ολοκληρώσουμε και πάλι με ένα απόφθεγμα, που λέει πως “απαιτείται θυσία για να μη βλέπουμε αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε”! Μόνο έτσι μπορούμε να μιλήσουμε για εξελικτική διαδικασία… Τα συμπεράσματα, αλλά και οι πράξεις… δικά σας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία
ούτε τ’ άσχημα, ούτε τα ωραία…
Την εβδομάδα αυτή έχεις ένα πολύ σαφές μήνυμα από τους ουρανούς: Αναρωτήσου, τι είναι εκείνο που θα έπρεπε να αλλάξεις… Μήπως η οπτική σου έχει μείνει σε κείνα τα στενά και ανήλιαγα υπόγεια της συνήθειας, από που δεν μπαίνει ποτέ το φως του ήλιου να τη φωτίσει και να τη ζεστάνει; Μήπως αυτό σε κάνει να κινείσαι μέσα σε ένα επαναλαμβανόμενο μοντέλο αιτίας και αποτελέσματος, που πάντα σε οδηγεί στα ίδια λάθη; Άνοιξε το παράθυρό σου, άνοιξε την οπτική σου την εβδομάδα αυτή, και προσπάθησε να καταλάβεις… Τι είναι εκείνο που αν το λειτουργούσες διαφορετικά, θα έκανε ευτυχισμένο; Μην ξεχνάς ότι θα έχεις τη δυνατότητα να φωτίσεις μοναδικά την ύπαρξή σου, τον τρόπο σκέψης σου… και να καταλάβεις, να αφουγκραστείς το αλλιώτικο, το διαφορετικό! Να υιοθετήσεις ένα νέο μοντέλο σκέψης και λειτουργίας του μυαλού σου… Ο έρωτας είναι παρών, για να σε βοηθήσει να δεις, για να σε βοηθήσεις να αλλάξεις… Το θέμα είναι εσύ πόσο έτοιμος είσαι;
ΥΓ. Με τον Τοξότη κινείσαι την ίδια ένταση, στην ίδια συχνότητα και βέβαια, στους ίδιους ερωτικούς παλμούς!

ΛΕΩΝ
Μια θάλασσα περπάτησες, για μένα και για σένα
Τα κύματα ησύχασες, μαζί μου να ενωθείς
Δεν είσαι από `δω, είσαι απ’ άγνωστα μέρη
σ’ έχει στείλει ένα αστέρι να με νιώθεις
και να μ’ αγαπάς…
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ο έρωτας πέφτει στα πόδια σου απ’ τον… ουρανό (υποθετικό το σενάριο, αλλά δεν ξέρεις ποτέ!) και σε κοιτάξει στα μάτια… παραδίνοντάς σου όλα του τα όπλα ή… τα δώρα! Το ζήτημα είναι πόσο έτοιμος είσαι βιώσεις αυτόν τον νέο έρωτα διαφορετικά, να τον δεις με άλλα μάτια και από άλλη οπτική, μια και την εβδομάδα αυτή, οτιδήποτε θελήσεις να το δεις με την λογική ή την ματιά που είχες μέχρι τώρα, να ξέρεις πως το καταδικάζεις σε μια από τα ίδια… Δεν είναι ότι δεν θα σου δοθούν πράγματα, είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο θα κληθείς να τα διαχειριστείς, πρέπει να είναι διαφορετικός, αλλιώτικος… Εμπνευσμένος από εκείνη την εξωτερική σου φλόγα, που διψά να ανακαλύψει τη μαγεία του παιχνιδιού τη ζωής… Ο έρωτάς σου είναι και η ταυτότητά σου… Θα αρκεστείς στο να είναι κάτι συνηθισμένο; Μπορείς να το κάνεις να είναι μοναδικό!
ΥΓ. Ο Κριός συνεχίζει να σε ξεσηκώνει, να σε παρασύρει, ο Τοξότης όμως σε γοητεύει πολύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κι αν είν’ αργά… κοντεύουν πια χαράματα
κι αν είν’ αργά… δεν έιν’ αργά για θαύματα!
Όσο πιο ανοιχτός είσαι, όσο πιο ελεύθερο αφήσεις τον εαυτό σου, όσο περισσότερο αφεθείς στο να παρασυρθείς από τα γεγονότα, αλλά και όσο λιγότερο έλεγχο ασκήσεις στα πρόσωπα και τις καταστάσεις, τόσο πιο έντονα θα βιώσεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η εβδομάδα αυτή για σένα! Γιατί είναι μοναδικές οι συγκυρίες αυτές που οργανώνονται τώρα, προκειμένου να προάγουν το μυαλό σου, την ψυχή σου, την καρδιά σου, σε μια άλλη συνειδητότητα, πιο υψηλή… Όπου θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πολύ καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και να ζεις με μεγαλύτερη ένταση, να είσαι πιο πολύ στο παρόν… και να αφουγκράζεσαι τη συχνότητα της καρδιάς σου, αλλά και τις άλλες καρδιές… αυτές που χτυπάνε για σένα!
ΥΓ. Είναι ο Κριός που ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς σου… μοναδικά, συγκλονιστικά, αξέχαστα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποιο σκοτεινό φεγγάρι, ποια δίψα, ποια φωτιά;
ποια τρέλα, ποια ζάλη, απόψε σ’ οδηγά;
Κλείσε τα μάτια, κλείσ’ τα και χόρεψέ μου,
γίνε κομμάτια, τη νύχτα χάρισέ μου,
Πάντα, και πριν από οτιδήποτε άλλο, αυτό που παίζει το πιο σημαντικό ρόλο είναι η προετοιμασία απέναντι στην όποια κατάσταση! Και τώρα εσύ βρίσκεσαι σε μια τέτοια περίοδο, που προετοιμάζεις τόσο το μέσα σου, όσο και τα εξωτερικά γεγονότα που έρχονται στη ζωή σου, τα οποία δεν είναι ούτε απλά ούτε συνηθισμένα, το αντίθετο! Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου, οι ημέρες έχουν πολλά να τους προσφέρουν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή και την καρδιά τους, που ακόμα χτυπάει δυνατά… για εκείνο το πρόσωπο, που έχουν αφήσει πίσω τους, όμως δεν έχουν πάψει ποτέ να το σκέπτονται! Αν εκείνο που θέλεις είναι μια δεύτερη ευκαιρία, να ξέρεις πως θα σου δοθεί και μάλιστα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις πολλά από αυτά που γκρεμίστηκαν στο μεταξύ σας, το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, μια νέα ευκαιρία, ένα νέο ξεκίνημα προκύπτει και ζητά ανανεωμένη σκέψη… Και επειδή μπορεί η πίεση να υπάρχει ακόμα μέσα σου, είναι πολύ πιθανόν να την εκφράσεις με έντονο τρόπο και στους γύρω σου… Μπορεί να γίνεις πολύ απαιτητικός από τους άλλους, όμως να ξέρεις πως δεν θα είναι καλό ούτε για σένα, ούτε για τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου και περισσότερο αν ανήκεις στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου… Μην έχεις εριστική διάθεση και μην απαντάς στις προκλήσεις που γίνονται από το περιβάλλον σου προς εσένα… Εστίασε στον εσωτερικό σου εαυτό… που σαν το μωρό, ζητά μια αγκαλιά για να κρυφτεί… Φρόντισέ τον και κανάκεψέ τον… Θα σου το ανταποδώσει, να είσαι σίγουρος!
ΥΓ. Προσέξτε τη σχέση του με τον Ζυγό και τον Κριό… Τα πράγματα μπορεί να βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και οι ισορροπίες είναι πολύ εύκολο να χαθούν! Με τον Σκορπιό νιώθεις εκείνη την ασφάλεια που χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και τι σε νοιάζει εσένα
αν σ’ αγαπώ.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δικαίωμα κανένα
δε σου ζητώ!
Είναι πολλά τα ερωτήματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου την εβδομάδα αυτή… Τελικά τι είναι πιο σημαντικό για σένα; Τι σημαίνει για σένα ασφάλεια; Ποιες αξίες υπερασπίζεσαι με πάθος; Τι αφήνεις πίσω σου; Πώς προχωράς παρακάτω; Η εβδομάδα αυτή αρχικά έρχεται να σου προσφέρει ένα άνοιγμα σε οικονομικές ευκαιρίες, που θα σε διευκολύνουν αρκετά και μάλιστα, πολλές φορές θα μοιάζουν σαν τον “από μηχανής θεό”, που έχει έρθει να σου δώσει τη λύση σε ένα πρόβλημά σου… Αλλά μη νομίζεις ότι ο έρωτας θα σε αφήσει παραπονεμένο, μια και όλα δείχνουν πως μια ιστορία από το παρελθόν χτυπά και πάλι την πόρτα σου και σου ζητάει να περάσει για μια ακόμα φορά το κατώφλι της καρδιάς σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαήμερου! Ό,τι κι αν έχει γίνει στο μεταξύ σας, φρόντισε να μην δείξεις ένα σκληρό πρόσωπο, γιατί δεν είναι βέβαιο πως αυτό που δείχνεις στους άλλους, είναι και αυτό που νιώθεις… Ούτε κι εσύ είσαι σίγουρος για τίποτα… Το καλύτερο είναι να αφήσεις το χρόνο να σου δώσει την απάντηση!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω, το παιχνίδι στο μεταξύ σας είναι σαν αυτό της γάτας και του ποντικιού ποιός κρύβεται απο ποιον… και ποιός θα μιλήσει πρώτος!

ΙΧΘΕΙΣ
Και όλα αρχίζουν εδώ…
Έχεις αρκετά πράγματα να αποκομίσεις την εβδομάδα αυτή από τους άλλους, μια και θα προσκληθείς σε ένα παιχνίδι… εκπλήξεων, όπου τα πάντα είναι πιθανά και τα πάντα μπορούν να συμβούν! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, αυτό που έρχεται να σας ανανεώσει είναι η κοινωνική σας ζωή, που τώρα γίνεται πιο έντονη και σας κάνει την εισαγωγή σε μια περίοδο, όπου το μεταξύ σας φαίνεται να ανανεώνεται σημαντικά μέσα από μικρές, χαριτωμένες οι πινελιές, που θα σας φέρουν και πιο κοντά και θα αναζωπυρώσουν και τους λόγους που σας κρατούν ενωμένους! Αν όμως ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, τα πράγματα γίνονται περισσότερο εντυπωσιακά! Βέβαια, είναι και τα επαγγελματικά σου που κρύβουν πολλές οι ανατροπές, προκειμένου να σε οδηγήσουν σε μια διαδρομή πιο κατάλληλη και πιο αισιόδοξη για σένα, αλλά είναι πολύ πιθανόν και ένα νέο πρόσωπο να κάνει την εισαγωγή του θεαματικά στη ζωή σου, αφενός να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφετέρου και την καρδιά σου (περισσότερο για τους Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου)!
ΥΓ. Είναι ο Παρθένος που διεγείρει το μέσα σου και σε κάνει να αναζητάς την παρουσία του… με τον Καρκίνο όμως, το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ακόμα!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα μάτια μου στα μάτια σου
και τ’ άστρο πάνωθε μου.
Αχ, να μην τέλειωνε ποτέ
η ώρα ετούτη, Θεέ μου.
Αν βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν σου είναι εύκολο να αποφασίσεις σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει μια σημαντική λύση και να σου δείξει το δρόμο, τον οποίο θα πρέπει να ακολουθήσεις… Μια και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο σημαντικοί είναι οι απέναντί σου και βέβαια, πόσο κοντά σου είναι όταν τους χρειάζεσαι… Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά, γίνεται πιο έντονη, αποκτά περισσότερη διεκδίκηση. Ειδικά αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωής σου, να ξέρεις πως τώρα το άλλο πρόσωπο θα σε διεκδικήσει απόλυτα και οριστικά, χωρίς να σου αφήσει κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους και ιδιαίτερα σ’ αυτούς του δεύτερου δεκαήμερου, τα σενάριά της ερωτικής σου ζωή είναι τέτοια, που θα γράψουν μοναδικές ιστορίες πάθους στην καρδιά σου… Ερωτεύεσαι… έντονα, κεραυνοβόλα και ακραία! Θα το ζήσεις χωρίς να αναρωτηθείς πού πας! Άλλωστε, δεν έχει κανένα νόημα!
ΥΓ. Με τον Τοξότη τα πράγματα λειτουργούν ακαριαία! Αλλά και με τον Κριό, το πάθος είναι μοναδικό!

ΖΥΓΟΣ
Τα λεφτά μου όλα δίνω για ένα tango
κι ένα άγγιγμά σου κάτω από το τραπέζι
Αδιάφορα τριγύρω μου να κοιτώ
Στο γυμνό λαιμό μου το χέρι σου να παίζει
Τα λεφτά μου όλα δίνω για μια βραδιά
για ρομαντικές φιγούρες πάνω στην πίστα
Να παραμερίζουν όλοι από τη φωτιά
που θα στέλνει το κορμί μας στο πρίμα βίστα
Μόλις τώρα αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως όταν αλλάζεις εσύ, αλλάζουν και όλα γύρω σου… μια και η καθημερινότητα σου προσφέρει ένα πεδίο όχι μόνο καλύτερης επικοινωνίας, αλλά και παιχνιδιού, φλερτ, επαφών που ακόμα και μέσα από μια καλημέρα, μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σου, αφού το παιχνίδισμα των… ματιών είναι ικανό να κάνει θαύματα! Και μπορεί οι Ζυγοί των πρώτων ημερών ήδη να έχουν αρχίσει να νιώθουν τους κραδασμούς μιας περίεργης έντασης, που απλώνεται γύρω τους και που τους κάνει να μην ξέρουν πώς να την διαχειριστούν, ωστόσο οι Ζυγοί του δεύτερου δεκαήμερου έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν και πάνω απ όλα, να τροφοδοτήσουν την ψυχή τους και την καρδιά τους με άφθονο και κατακόκκινο έρωτα… Μην ψάξετε αλλού, η πηγή είναι η καθημερινότητά σας, οι άνθρωποι που συναντάτε κάθε πρωί που πηγαίνετε στη δουλειά, στις συναλλαγές σας… Δείτε το συνάδελφο από το απέναντι γραφείο πώς σας χαμογελά δειλά… ή ακόμα δείτε τη ματιά του ανθρώπου που συναντάτε τυχαία στην τράπεζα, που χαμηλώνει μέσα στη δική σας… Ο έρωτας είναι παντού… αρκεί να αφεθείτε και θα έρθει να σας βρει, είναι σίγουρο!
ΥΓ. Ο Κριός ασκεί μια μοναδική έλξη επάνω σας, στην οποία ποτέ δεν μπορέσατε να αντισταθείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα τα λεφτά, μωρό μου,
όλα τα λεφτά,
για τα δυο σου μάτια
που μου πήραν τα μυαλά!
Εκεί που το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Αυτός είναι ο νέος κύκλος που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα στο ζωή σου και που συνεχώς τροφοδοτείται με καινούργια γεγονότα και πρόσωπα, που πολύ πιθανόν και στο παρελθόν να έχετε ανταλλάξει εκείνα τα σπινθηροβόλα βλέμματα, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά… Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα, με εκείνο το μαγικό της τρόπο, να ολοκληρώσεις κάτι, που στο παρελθόν δεν κατάφερες. Ο κύκλος των φιλικών σου προσώπων είναι ιδανικός για να σε τροφοδοτήσει με ό,τι χρειάζεσαι… Αλλά και τα νέα πρόσωπα, που έρχονται τώρα στη ζωή σου, έχουν εκείνη τη μοναδική ένταση που χρειάζεται, για να σε συνεπάρει και να σε κάνει να τα ακολουθήσεις! Ό,τι κι αν κάνεις, το σίγουρο είναι πως θα το ευχαριστηθείς πολύ… Μπορεί ό,τι τώρα συμβαίνει, να μη σου δίνει την υπόσχεση πως θα σε ακολουθήσει και παρακάτω, όμως η εμπειρία που θα ζήσεις θα είναι μοναδική, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.
ΥΓ. Με τον Τοξότη το σενάριο έχει μοναδικές ιστορίες να σου διηγηθεί… και θα τις ζήσεις με όλη τους την ένταση!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Πεθαίνω για σένα
Κι ας είσαι απάτη
δεν πα να είσαι ψέμα
εγώ σε λέω αγάπη…
Όσο περνάει ο καιρός, το συναίσθημά σου γίνεται όλο και πιο έντονο, σε κυριεύει ολοκληρωτικά και σε κάνει να θέλεις να ζήσεις εμπειρίες, που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο το βλέπεις μέχρι τώρα τα πράγματα… Την εβδομάδα αυτή να ξέρεις πως όλα συνηγορούν στο να πραγματοποιήσουν την επιθυμία σου… Αυτό αφορά στη μόνιμη σχέση σου, που τώρα έρχεστε πιο κοντά, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, αφού ο έρωτας στο μεταξύ σας αποκτά μια άλλη διάσταση… Πολύ πιθανόν να θυμίζει εκείνο τον πρώτο καιρό βρεθήκατε και ήρθατε πιο κοντά ο ένας στον άλλον! Αλλά και για τους αδέσμευτους Ταύρους, οι εμπειρίες έρχονται για να τους κατακτήσουν ολοκληρωτικά, μέσα από τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να τριγυρνούν στη ζωή τους εδώ και λίγο καιρό, όμως τώρα έχει έρθει η ώρα να νιώσουν τη δύναμη της έλξης, αυτής που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί… Περισσότερο για τους Ταύρους του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα έχει άκρως ερωτικό και… γεμάτο πάθος χρώμα!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω υπάρχει πολύ έντονη χημεία, η οποία θα εκδηλωθεί ό,τι και αν γίνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν έχω πού να πάω…
Όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ!
Η εβδομάδα αυτή δείχνει να σε βάζει περισσότερο στον κύκλο των οικογενειακών σου ζητημάτων και μάλιστα σου προσφέρει και κάποιες αξιοσημείωτες λύσεις, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευθείς! Όμως, και η ερωτική σου ζωή δεν μένει στάσιμη ή χωρίς ενδιαφέρον, μια και αυτό το διάστημα όλο και κάτι δείχνει να κινείται, που τώρα ενδεχομένως να έρθει με ξαφνικό τρόπο στο προσκήνιο και να σου αποκαλύψει τις προθέσεις του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να σε αφήσει… άφωνο! Πολύ πιθανόν κι ένα φιλικό σου πρόσωπο να σου προσφέρει τροφή για την ερωτική σου ζωή και να σου ανοίξει μια νέα, συναρπαστική διαδρομή, όπου θα το ακολουθήσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το πώς ή το γιατί… Το μόνο που θέλεις είναι να ζήσεις την εμπειρία… Ίσως μια παρελθοντική ερωτική ιστορία να ξαναβγεί μπροστά σου την εβδομάδα αυτή ή να μάθεις κάτι, μια είδηση να σε αναστατώσει ευχάριστα… Όλα παίζονται! Το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ερωτική ένταση στο μεταξύ σας χτυπάει κόκκινο! Αλλά και με τον Τοξότη, η ένωση είναι ακαριαία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή που περνά και χάνεται
κι η στιγμή που ποτέ δεν πιάνεται…
Το ζήτημα είναι αν ποτέ θα αποφασίσεις να μιλήσεις… Πότε θα αποφασίσεις να βγάλεις όλα αυτά που νιώθεις μέσα στην καρδιά σου και να τα εκφράσεις με ειλικρίνεια στο πρόσωπο, που τριγυρνάει τόσο καιρό μέσα στο μυαλό σου ή ακόμα και στη ζωή σου, όμως που φαίνεται ότι το μεταξύ σας έχει ακόμα μια ρευστότητα… Όσο δεν κλείνεις τους κύκλους του με το παρελθόν, αυτό θα τριγυρνάει μόνιμα μέσα στα πόδια σου… θα τριβελίζει το μυαλό σου και θα σε κάνει να ασφυκτιείς! Πρέπει να μιλήσεις! Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις την καρδιά σου και να φέρεις πιο κοντά το πρόσωπο που νιώθεις ότι θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου… Μη φοβηθείς, μη δειλιάσεις, μην κρατήσεις εκείνη την περίεργη, αινιγματική σιωπή σου… Η κάθε στιγμή που περνάει είναι πολύτιμη και είναι αυτό που μπορείς να ζήσεις, αρκεί μόνο να το ζητήσεις! Όταν θα καταφέρεις να εκφράσεις το συναίσθημά σου, να ξέρεις πως όλα μπορούν να συμβούν!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο ο κύκλος από το παρελθόν ανοίγει ξανά (περισσότερο για τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου), αλλά και με τον Σκορπιό το παιχνίδι τώρα αρχίζει!

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

Της Ολυμπίας Χριστοδούλη στο MyAstro.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δίδυμα άστρα γίνονται «κανίβαλοι» και καταβροχθίζουν τους πλανήτες τους

Ανακαλύφθηκε άστρο με το ισχυρότερο γνωστό μαγνητικό πεδίο στο Σύμπαν

Άστρα δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τον Ήλιο στο πρώιμο Σύμπαν

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr